top of page

Οδηγος Feng shui! Απλες κινησεις για να φερετε την καλη ενεργεια στο σπιτι σας!

To feng shui ειναι η αρχαία χιλιετής κινέζικη σοφία, που κυριολεκτικά σημαίνει "άνεμος και νερό". Η σύγχρονη σχολή του feng shui μας διδάσκει πως να οργανώσουμε σωστά τα έπιπλα και πως να διακοσμήσουμε με αρμονία το περιβάλλον που ζούμε.

Η ιστορία εν συντομία

Αυτή η αρχαία κινέζικη σοφία, που αναπτύχθηκε περίπου πριν 3.500 χροίνια στα μικρά χωριά της Ανατολής, οπου οι πληθυσμοί μελετούσαν τη δομή της γης και τις κατευθύνσεις των ανέμων και των υδάτων, προκειμένου να χτίζοτν τις κατοικίες τους έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης. Ένα καλό feng shui συνεπώς, θα εξασφαλίσει μια άφθονη συγκομιδή, υγιή κτηνοτροφία και υψηλή ποιότητα ζωής..

Feng shui όπως είπαμε στην κυριολεξία σημαίνει άνεμος και νερό και βασίζεται στα πέντε βασικά στοιχεία του σύμπαντος: φωτιά, μέταλλο, γη, ξύλο και νερό. Τα στοιχεία αυτά είνια τα φορτία της θετικής ή αρνητικής ενέργειας που ονομάζουμε τσι.

Εφαρμόστε τα tips μου και στείλτε μου φωτογραφίες από τα αποτελέσματα. Μέχρι το επόμενο θέμα, σας φιλώ και να θυμάστε: Be {you}nique!!!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page